“One bad programmer can easily create two new jobs a year.” – David Parnas

Eritec – Bergen, Bodø og Oslo

Eritec startet sin virksomhet i Bergen og Oslo i november 2017. I 2018 fikk vi også tilstedeværelse i Bodø. Våre konsulenter har mange års erfaring innenfor ulike områder. Skalerbarhet og god ytelse er sentrale begrep for Eritec. Vi trives med det vi gjør, og ser frem til å kunne bistå våre kunder i årene som kommer.

Våre ansatte bidrar aktivt i Oracle fellesskapet med foredrag og presentasjoner både i Norge og i utlandet. Vi har vært representert som foredragsholdere både ved Oracle OpenWorld, JavaZone, JDK.io, UKOUG Tech konferansen, OUGN sitt vårseminar («The Boat») og dagseminarer ved OUGN Bergen.

Eritec på farten

Faglig oppdatering er viktig, siden teknologikompetanse definitivt er ferskvare. Vi deltar på konferanser, dels for å lære om nye ting, og dels […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *