“One bad programmer can easily create two new jobs a year.” – David Parnas

Eritec på farten

Travel illustration

Faglig oppdatering er viktig, siden teknologikompetanse definitivt er ferskvare. Vi deltar på konferanser, dels for å lære om nye ting, og dels for å viderebringe kunnskapen vi selv innehar. Vi tror at alle blir bedre av å dele kunnskap! Vår erfaring er at å stille som foredragsholder gir oss muligheten til å grave enda litt dypere i materien og lære mer. Det kan anbefales!

2018 var et travelt konferanse-år spesielt for Lasse og Vidar. De var ute og holdt faglige presentasjoner ved konferanser som:

  • OUGNs vårseminar (Kiel-ferga)
  • OUG Ireland (Dublin)
  • KScope (Orlando)
  • Oracle Code One (San Fransisco)
  • DOAG Conferenz (Nürnberg)

I tillegg deltok vi alle som ordinære deltakere på Java Zone i Oslo og Tech 18 i Liverpool.

For våren 2019, vet vi så langt at Lasse skal til Italia og Irland for å underholde Oracle-brukergruppene der, mens Vidar skal til Riga for å presentere på de tverrfaglige Riga Dev Days. Ved OUGNs vårseminar trår vi til alle sammen og har til sammen 5 presentasjoner som går på tema som Oracle cloud, Code Insight og kombinasjonen av Java, Oracle og Hibernate. Det blir hektisk men skøy!

Til høsten planlegger vi alle å dra til San Fransisco for å delta på Oracle Open World / Code One. Spesielt Code One har kommet opp som en bra konferanse innen utviklertema.

Innimellom rekker vi selvsagt å få gjort litt jobb og sosialisering også, selv om vi trygt kan si at det å jobbe i Eritec er en «konferanseutsatt virksomhet».

Vi sees kanskje på en konferanse ett sted for ivrig diskusjon og utveksling av erfaringer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *