OUGN Vårseminar 9-10.mars

OUGN sitt vårseminar, også kalt «the boat», er et av årets høydepunkter for alle norske Oracle ressurser. Båtturen fra Oslo til Kiel er noe alle Oracle ressurser bør ha med seg, og er en utrolig spesiell konferanse. Antageligvis skyldes dette at konferansen foregår ombord i en båt. Det er derfor ingen steder å rømme vekk fra konferansen. Å bli sittende på lugaren er et svært dårlig alternativ. Dette er derfor en konferanse der man ender opp med å være sosial. Her møtes deltakere og forelesere i en herlig blanding. For min egen del har jeg fått gleden av å diskutere Oracle databaser med Tim Hall i en lunch pause, over fire pils og en pizza. I tillegg har jeg fått nyte en bedre middag sammen med kjente og dyktige forelesere som Cary Millsap, Heli Helskyaho (HeliFromFinland) og Tim Gorman.

Vi i Eritec har levert flere «calls for paper», og håper dermed på å være med å bidra med presentasjoner i år også. I fjor holdt både Kjetil Strønen og undertegnede flere presentasjoner. Dette er en utrolig fin måte å komme i kontakt med deltakere og andre speakers.

Eritec håper derfor å se ny deltakerrekord under vårens vakreste eventyr – «the boat». Her bør alle norske Oracle ressurser og Java utviklere, som jobber mot Oracle produkter, kjenne sin besøkelsestid og bli med. Vi snakkes!

Link til C4P: http://c4p.ougn.no

By Lasse Jenssen